8 Рожден ден

Следващата Работилница за щастие ще е на 19; 20 и 21 август 2022 година.
През месец август Работилница за щастие ще навърши 8 години. Над 70 тренинга, повече от 700 човека, десетки места и много спомени. Някой ми каза ужасно много работа друг „ много яко а може и „ какво толкова. През тези осем години направихме много неща: Пътувахме да прекрасни места, имахме много, много преживявания: летяхме с балон, слизахме в отвесна пещера, летяхме по алпийски тролей ни, стелехме с лък и пушки от 1872 година. Яздихме коне не веднъж и скачахме в различни басейни.
Имахме открит урок по бей ли днес, еротични танци, бокс рисувахме, моделирахме и играхме и творихме и не помня още какво. Обличахме се като цветя, като животни и като известни личности, имитирахме и бяхме имитирани.
Най-важното обаче е общувахме, запознавахме се и се опознавахме, често се лишавахме от телефони, но пък сбъдвахме мечти и създадохме много приятелства, любови и умения да се обичаме и уважаваме.
Едва ли мога в един пост да разкажа какво е Работилница за щастие. Можем да го направим заедно. На 18; 19 и 20август ще гостуваме на Банско в Асевата къща. Приятел ще ни покаже вълшебството на Пирин. Ще походим 5, 6 часа и ще уморим телата си, ще напълним очите с красота и душите с благодарност.
Темата е Работилница за щастие става на осем годни и никога вече няма да е същата. Нека всеки да подготви каквото реши, да сподели, да подари или просто да покаже. В събота вечер ще е свободата на всеки да направи каквото прецени за нашия общ празник.
Цената е 180 лева! Нощувки, храна и доста закачки този път от вас към мен! За деца 98 лева!

За въпроси: Дора Добрев: 0888144877