Уважението в общуването

На 12, 13 и 14 март 2021г.
Пътуваме към Ябланица за Работилница за щастие и темата Уважението в общуването. Ще пътуваме към себе си, ще видим трудно ли ни е да уважаваме себе си и другите! Как разговаряме и какво казваме, как чуваме другите и как се отнасяме към себе си. Ще посочим пътечките, а кой ще мине по тях и до къде ще стигне – всеки сам ще реши.

Ще гостуваме на Шарените къщи над Ябланица http://www.sharenite.com/ Сибирско джакузи на дърва и сибирска сауна, трала ла, трала ла. 
Как разговаряме с другите, как се заявяваме и отстояваме? Каква е причината понякога да нападаме другия, вместо да се опитаме да го разберем? Изобщо как общуваме, как показваме уважение към себе си и към другите? Как да се освободим от заблудите и как да продължим пълноценно на пред?
А вечерта – пригответе се за вечер на ХАЛВАТА! Естествено развитие след вечерта на Локума, нали?
Това е темата в Шарените къщи над Ялбанеца– Халвата! Ще има награди и приятни изненади! Защото в събота ще има Бал на цветята. Може да е само акцент върху косата, или да сме с рокля на цветя или да сме прекрасните зюмбюли или просто акцент на  вратовръзката. Дано да има място за танци като на истински Бал на цветята. 
Цената е 140 лева!

За деца 80 лева!

За въпроси: Дора Добрев: 0888144877