Програма

Консултативен център „Светът е шарен“  провежда  Работилници за родители.

На 18 януари 2020г. в град София с темата: „Умения за решаване на конфликти в семейството“. Във всяко семейство има конфликти, по това си приличаме. Как да се справим с това? Нужни са ни набор от умения. Конфликтите могат да разпаднат всяко семейство.

Ако твърде дълго стоим в конфликта, поправянето на отношенията може да се окаже невъзможно. Можем да се справим с конфликта и това да ни направи още по-близки и по-истински. Решението на конфликта не е невъзможно, то може да се окаже възможност и шанс за всяко семейство. Придобиването на умения за решаване на конфликти е пътуване към себе си и към другите. Като всяко пътуване, то започва с първата крачка.

Георги Велинов и Детелина Пушкова

На 25 януари 2020г. среща с родители на употребяващи ПАВ деца в град Плевен. С  Детелина Пушкова

На 01. Февруари 2020г. в град Пловдив темата е: „Противопоставянето между Родител-дете“; Каква е причината децата ни да правят това, което правят или не правят? Какво ние правим или не правим? Как да разбираме всичко това и как да реагираме? Как са намесени емоциите? Как да се справяме с негативните емоции? Къде е ,,златната среда,, между; агресивността и пасивността, уважението към другия и самоуважението, личната отговорност и правото на другия… Тези и още много други отговори ще потърсим заедно с Детелина Пушкова и училищния психолог  Георги Велинов.

На 22 февруари е поредната „Работилница за Щастие“ с тема „Щуротия“

с Дора Добрева

За записване и всички други въпроси на тел. 0898699514 и 0888144877

Консултативен център ,,Светът е шарен“