Любовно кафене

На 29 септември от 18 до 21 часа. Ваканцията свърши, време е отново за Любовно кафене! Какво е Любовно кафене? Безопасно място, на което трупаме умения, нужни за качествени, пълноценни връзки. Срещите ни ще се случват през седмица. Всяко кафене ще има нова тема, ново преживяване и нови знания.

Ще търсим, ще споделяме, ще разкриваме и ще трупаме умения, които ще ни помагат да сме по близки, по –истински и по-обичащи себе си и другите. Ще търсим грешките си в интимността и ще се променяме като се гледаме през очите на другите. За кого е подходящо Любовното кафене? За всеки, който има трудност да изгради пълноценна интимна връзка, както и за всеки който има връзка, но иска да е по-добра, иска да бъде по-добър партньор. Тази година ще е по-различно, по –подредено и по-полезно. В Любовното кафене участват шест жени и шест мъже. Влизат в реални ситуации и получават обратни връзки, чуват и са чути. Всеки може да бъде щастлив, но никой не може да бъде сам. Ние заедно ще се учим как да бъдем заедно, как да бъдем разбрани и да разбираме по-добре другите и най-вече себе си. И защото сме различни ще пием компот, ще си хапваме баничка и ще си говорим за важните неща в живота си: Любов, заедно, споделяне.

Първата под тема на Любовно кафене е:

Думите  –  или как общувам преди, по време и след първата среща.

Очакваме ви в сряда на 29 септември от 18 до 21 часа. За да посетите събитието е нужно да се обадите на 0888144877. Таксата е 30 лева, ще платите ако останете доволни.

За всичко, за да се случи по най0добрия начин ще се погрижим Аз- Дора Добрева и Даяна Янева.