Крадецът на време!

5, 6 и 7 април 2019 г.

Работилница за щастие

Темата:

Крадецът на време!

Имаме ли време? За какво все не ни стига времето? От къде да си вземем време за любимите занимания, за постигането на нашите си цели? Как да си разпределяме времето, като имаме толкова много ангажименти? Времето е и средство и възможност. Може би всеки знае, че то трябва да бъде насочвано и управлявано, как става това? Къде се учим да управляваме времето? Управляваме ли времето или то управлява нас?

Подценяваме ли управлението на времето, позволяваме ли то да изтича в безброй невидими пукнатини на нашето собствено планиране?

В забързаното ни ежедневие възможно ли е да открием източник на още малко време или да как запушим пукнатините, през които изтича времето ни?

Работилницата „Крадецът на време“ ще е различна по време и динамика. Ще започнем работа още в петък, как и защо ще видим в Боримечковата къща в гард Калофер.

https://www.bgvakancia.com/offer/8182/

В Работилницата ще ловим крадецът на време, а в неделя ще се разходим както времето ни разреши, ако вали ще гледаме музеите, които всеки българин и гост на България е добре да посети, ако времето е слънчево, отново ще се докоснем до уникалната природа и ще се радваме на пролетта.

Мястото: ще гостуваме на Боримечковата къща

Цената за двете нощувки, храна/включен и обяд в неделя/

+ и всички забавления е 130 лева