Интимност

 Работилница за щастие № 53:

29, 30 ноември и 1 декември, 2019г

Гостуваме на град Чепеларе, Хотел Метеор

Темата:  Интимност

http://meteor-hotel.com/

Ще си говорим за близостта. Къде е разликата и сливането между интимност и сексуалност? Сексът гарантира ли интимност? Как общуваме интимно и какво по-точно означава това? Защо понякога това е толкова трудно. Какво носим от детството си и как се разделяме със страхове и съмнения? Свързана ли е интимността с други важни потребности и по какъв начин? Ще поговорим, ще експериментираме, ще се опитаме в играта да се сближим и да се отделим. Ще общуваме по един по- различен начин.

Ще пристигнем в петък и ще се настаним, в събота ще станем рано и в 9,30 часа тръгваме да разгледаме Обсерваторията цената за лекцията е 5 лева. Обядваме и 13 часа започваме да ковем умения за интимност. Ще приключим около 18 часа.

Нека вечерта да е по-различна. Да се опитаме да си направим Бал. Ама истински. Момичетата да с рокли до земята, а момчета да с  папионки или нещо подобно. Това е последната за тази година работилница, дано да има изненади и награди.

За вечерта – започваме веселбата около 19,00 часа. Музикалният мениджър Емануил да се подготви за бални танци, а ние за танцуване.

Цената е 140 лева

В тази цена е включено: нощувките, храната, такса.

Всички, които искат в неделя  да посетим Кулата  Снежанка, трябва да ми кажат, за да направя резервация. Цената за качване в кулата е 5 лева. До кулата ще се върви пеша около 2 километра по сняг. Пътят е писта и по това време вече оръдията ще са хвърлили сняг. Така че специално за нас ще има и сняг.

Очаквам да си спретнем една истинска зимна Работилница за щастие ИНТИМНОСТ

За записвания и въпроси, Дора Добрева

0888144877