Екип


Учи се от всички – това е Мъдростта. Имай власт над себе си – това е Силата. Искай това, което имаш – това е Богатството. Рави Шапиро https://bgtop.net/last

Дора Добрева

Контакти

Образование

  • Магистър – Консултативна психология

Дора Добрева –  консултативен психолог – бакалавър по специалност Психология и магистър по консултативна психология от П.У. „Паисий Хилендарси“. Работя с хора с различни затруднения в поведението и адаптацията, тревожни разстройства, панически разстройства, ниска самооценка, затруднения в социалната адаптация, зловредни навици, пристрастеност, хранителни разстройства и др. Целта ми е всеки да получи подходяща по форма и скорост подкрепа, за да се справя успешно с предизвикателствата на всеки следващ ден.

Вярвам, че светът не е нито лош, нито добър, той само отразява вътрешния свят на човека, затова полагам много усилия и професионализъм, за да може всеки прекрачил прага на моя кабинет да подреди своя свят така, че той да е доволен.

Родена съм 1970 година. Работя като психолог на свободна практика. Провеждам както индивидуални така и групови консултации. В терапевтичният процес използвам основно когнитивно поведенческа терапия, като към нея прилагам идеи, техники и методи от други терапевтични практики.

Даниела Червенакова

Аз съм Даниела и от малка съм доста мечтаеща. Мечтаех да измисля рецептa, с която да приготвям храна, но такава, която да храни душата на човек, така че да кара очите  му да блещукат от щастие, усмивката му да стига чак до ушите, да бъде щастлив. Днес смело мога да заявя, че продължавам да мечтая и смело кулинарствам, като може да ме срещнеш главно в кухнята на психологията и прихотерапията… Днес съм дипломиран психолог, обучавам се за психотерапевт, посетих много курсове за личностно развитие: групова, индивидуална терапшия и …най-важното- днес продължавам смело да мечтая! И ако ме попиташ измислила ли съм желаната рецепта ……… Ще ти кажа само, че научих едно……….. Човек сам сътворява своята желана рецепта,защото животът на всеки човек е уникален, неповторим. Това, от което се нуждаеш е много душа,а подкправките ги знаеш и най-важното –притежаваш всички подправки  ……….. смелост, воля, мотивация, ……любов ………… мечти, нататък продължавай да изброяваш сам, ако се затрудниш и не може да се сетиш аз съм тук, за да те насърча и окуража, за да продължиш да търсиш и откриеш цялото съцветие от възможности, които притежаваш… Според мен човек разполага със свободата и смелостта сам да сътвори жадуваната ”рецепта”. Защото да си човек означава не да бъдеш факт, а да бъдеш такъв какъвто сам си избереш! Ще споделя с теб и още малко: Днес Вярвам, че човек заслужава и може да бъде щастлив! Необходимо е само да не забравя, че “подправките”за щастие трябва да ги търси не другаде, а само и единствено в себе си!

Благодарна съм, че тук и сега мога да споделя всичко това именно с теб!

Казвам се

Виделина Здравчева

и съм завършила ПУ”Паисий Хилендарски”.

Вярвам, че днес ние сеем семената, а каква ще бъде реколтата,

зависи само от нас.

Предстои ни да се грижим за фиданките,

да наблюдаваме как набират сила, разлистват се и разцъфват.

За тази цел трябва да работим над себе си, за да бъдем творци на собственото си щастие.

Контакти

e.mail: videlina.zdravcheva@abv.bg

тел.0899838257

 

Антонета Шишкова

Детско-юношеска и училищна психология (диагностика и консултиране)

Контакти:

Казвам се Антонета Шишкова и съм детски психолог – бакалавър по специалност Психология и магистър по Детско – юношеска и училищна психология от СУ „Св. Климент Охридски“. Работя с деца от аутистичния спектър, езикови нарушения на развитието, повишена тревожност, ниска самооценка, проблеми в общуването, емоционално – поведенчески или обучителни трудности и техните родители. Целта ми е да открия и развия потенциала на всяко дете да се справя успешно с многобройните предизвикателства, които среща всеки ден. Вярвам, че успехът е индивидуална величина, затова усилията ми са насочени към партньорство и подкрепа на детето или младия човек в откриването и усъвършенстването на собствените му възможности. Разчитам на диалога и съвместната работа с родителите в намирането на най-добрия път за постигане на устойчиви във времето резултати. Ранното споделяне на тревогите, свързани с поведението, настроението или развитието на децата предоставя възможност да се реагира в сензитивна към промени възраст и дава по – добри шансове за преодоляване на трудностите.