Доверието

1, 2, 3 ноември 2019 г.

 Работилница за щастие № 51:

Гостуваме на град Пещера, Хотел Хийт

Темата:

Доверието  II .

Начало

Ще си говорим за доверието, което често е като лист хартия. Ще проверим какво го смачква и как се случват нещата със смачканият лист. Как се гради доверие, защо е толкова трудно? Защо е толкова важно да смеем да се доверим, дори с риск да бъдем предадени? Къде е връзката между щастието и умението да се доверяваме? Какво означава да се доверим? Какви са връзките на доверието с всички сфери на нашия живот? Мост ли е доверието към един по-добър и по-щастлив живот?

Ще потърсим значението на доверието в нашия живот. И за разни други  неща, за да бъдем по-спокойни, по-уверени и по-щастливи.

Работилницата ще стартира в събота около 10,00 – 10,30 часа. Ще поспрем за обяд и около 13,00- 13,30 ще продължим до около 16 часа.

За вечерта – започваме веселбата около 19,00 часа, а до колко ще продължим всеки сам ще определи. Музикалният мениджър Емануил каза, че ще измислим нещо, така че очакваме всичко.

Цената е 140 лева

В тази цена е включено: нощувките, храната, посещение в музей “Автомобилите на социализма”, такса.

Всички, които искат да посетят пещерата Снежанка ще ви очаквам на паркинга до пътеката за пещерата на 1 ноември в 13 часа. В пещерата се влиза на всеки час и 15 минути. Можете да я посетите и в друго удобно за вас време.

Хотелът разполага с много приятен РЕЛАКС ЦЕНТЪР със сауна, парна баня и джакузи.

За записвания и въпроси, Дора Добрева

0888144877