Даниела Червенакова

Дора Добрева

тел: 0884 327 887    Все търсих силата и увереност извън себе си. Но те идват от вътре. Винаги са били там.
Ана Фройд

Аз съм Даниела и от малка съм доста мечтаеща. Мечтаех да измисля рецептa, с която да приготвям храна, но такава, която да храни душата на човек, така че да кара очите  му да блещукат от щастие, усмивката му да стига чак до ушите, да бъде щастлив.

Днес смело мога да заявя, че продължавам да мечтая и смело кулинарствам, като може да ме срещнеш главно в кухнята на психологията и прихотерапията…

Днес съм дипломиран психолог, обучавам се за психотерапевт, посетих много курсове за личностно развитие: групова, индивидуална терапшия и …най-важното- днес продължавам смело да мечтая!

И ако ме попиташ измислила ли съм желаната рецепта ………

Ще ти кажа само, че научих едно………..

Човек сам сътворява своята желана рецепта,защото животът на всеки човек е уникален, неповторим.

Това, от което се нуждаеш е много душа,а подкправките ги знаеш и най-важното –притежаваш всички подправки  ……….. смелост, воля, мотивация, ……любов ………… мечти, нататък продължавай да изброяваш сам, ако се затрудниш и не може да се сетиш аз съм тук, за да те насърча и окуража, за да продължиш да търсиш и откриеш цялото съцветие от възможности, които притежаваш…

Според мен човек разполага със свободата и смелостта сам да сътвори жадуваната ”рецепта”. Защото да си човек означава не да бъдеш факт, а да бъдеш такъв какъвто сам си избереш!

Ще споделя с теб и още малко:

Днес Вярвам, че човек заслужава и може да бъде щастлив! Необходимо е само да не забравя, че “подправките”за щастие трябва да ги търси не другаде, а само и единствено в себе си!

Благодарна съм, че тук и сега мога да споделя всичко това именно с теб!