Екип


Учи се от всички – това е Мъдростта.
Имай власт над себе си – това е Силата.
Искай това, което имаш – това е Богатството.

Рави Шапиро

http://bgtop.net/last

Дора Добрева

Контакти

 • тел.: +359 888 144 877
 • тел.: +359 898 504 177

Образование

 • Магистър – Консултативна психология

Дора Добрева –  консултативен психолог – бакалавър по специалност Психология и магистър по консултативна психология от П.У. „Паисий Хилендарси“. Работя с хора с различни затруднения в поведението и адаптацията, тревожни разстройства, панически разстройства, ниска самооценка, затруднения в социалната адаптация, зловредни навици, пристрастеност, хранителни разстройства и др. Целта ми е всеки да получи подходяща по форма и скорост подкрепа, за да се справя успешно с предизвикателствата на всеки следващ ден.

Вярвам, че светът не е нито лош, нито добър, той само отразява вътрешния свят на човека, затова полагам много усилия и професионализъм, за да може всеки прекрачил прага на моя кабинет да подреди своя свят така, че той да е доволен.

Родена съм 1970 година. Работя като психолог на свободна практика. Провеждам както индивидуални така и групови консултации. В терапевтичният процес използвам основно когнитивно поведенческа терапия, като към нея прилагам идеи, техники и методи от други терапевтични практики.

 

 


 

Даниела Червенакова

Аз съм Даниела и от малка съм доста мечтаеща. Мечтаех да измисля рецептa, с която да приготвям храна, но такава, която да храни душата на човек, така че да кара очите  му да блещукат от щастие, усмивката му да стига чак до ушите, да бъде щастлив.

Днес смело мога да заявя, че продължавам да мечтая и смело кулинарствам, като може да ме срещнеш главно в кухнята на психологията и прихотерапията…

Днес съм дипломиран психолог, обучавам се за психотерапевт, посетих много курсове за личностно развитие: групова, индивидуална терапшия и …най-важното- днес продължавам смело да мечтая!

И ако ме попиташ измислила ли съм желаната рецепта ………

Ще ти кажа само, че научих едно………..

Човек сам сътворява своята желана рецепта,защото животът на всеки човек е уникален, неповторим.

Това, от което се нуждаеш е много душа,а подкправките ги знаеш и най-важното –притежаваш всички подправки  ……….. смелост, воля, мотивация, ……любов ………… мечти, нататък продължавай да изброяваш сам, ако се затрудниш и не може да се сетиш аз съм тук, за да те насърча и окуража, за да продължиш да търсиш и откриеш цялото съцветие от възможности, които притежаваш…

Според мен човек разполага със свободата и смелостта сам да сътвори жадуваната ”рецепта”. Защото да си човек означава не да бъдеш факт, а да бъдеш такъв какъвто сам си избереш!

Ще споделя с теб и още малко:

Днес Вярвам, че човек заслужава и може да бъде щастлив! Необходимо е само да не забравя, че “подправките”за щастие трябва да ги търси не другаде, а само и единствено в себе си!

Благодарна съм, че тук и сега мога да споделя всичко това именно с теб!


Казвам се

Виделина Здравчева

и съм завършила ПУ”Паисий Хилендарски”.

Вярвам, че днес ние сеем семената, а каква ще бъде реколтата,

зависи само от нас.

Предстои ни да се грижим за фиданките,

да наблюдаваме как набират сила, разлистват се и разцъфват.

За тази цел трябва да работим над себе си, за да бъдем творци на собственото си щастие.

Контакти

e.mail: videlina.zdravcheva@abv.bg

тел.0899838257

Георги Костов

gogo_7@abv.bg.

tel. 0988342081

Роден съм през 1981г.

Завършил съм психология

в П.У. „Паисий Хилендарси“,

НСА „Васил Левски“ -

София с профил кик – бокс.

Треньор съм по бокс и кик -бокс от 2009г.

За мен използването на прости похвати в живота

е по – успешен начин за постигане на желаните цели

от сложни машинации и манипулаци!

Колкото едно нещо е по – сложно толкова

е по- голям шанса да се увреди!Десислава Петлешкова

Контакти

e-mail: desiteodorova@abv.bg

тел.: 0896677822

Мечтател и последовател на мечтите си. Ценя красотата и съм ревностен търсач на истината.

Гледам с усмихнат поглед над нещата от живота. Вярвам в доброто у хората и търся начин да накарам хората да покажат добрината, която носят в себе си.

Ценя уютът в дома и в душата.

Любителски пея, творя стихове, разкази и какво ли още не. И като един истински ценител на красотата, обичам да ходи в планината, да я съзерцавам или дори да се изгубя в нея, с много ЛЮБОВ!

Ценя труда и таланта на другите, това ме  вдъхновява да продължа напред.

Завършила съм  Нов Български Университет, София, степен: Бакалавър, специалност: „Управление и развитие на организацията”.

Обучавала съм се  още и в курсове по: „Мениджмънт и лидерство”, „Коучинг за управление на изпълнението на дейността”, „Търговски умения”, „Маркетинг” и „Комуникации”, „Продажбени техники по телефона” и „е-бизнес: Какво и на кого може да се продава”.

Участвам в обучения и тренинги на различна тематика: от търговски умения, управление на времето, продуктови обучения до умения за комуникацията, разчитане езикът на тялото, разбиране чувствата, емоциите и възприятията на другите.

Участвам в множество инициативи и уоркшопове за формиране, управление и творчество в малки екипи, за опазване на природата, дарителски кампании и т.н.

 

Манол Манолов

психолог консултант

контакти : Телефон 0878 133 986.

manolov.manolov@gmail.com

Специализиран в сферата на

 • социалните услуги /в общоността и резидентен тип/,
 • социалната работа
 • психологическата работа с деца и родители
 • деца жертва на насилие
 • трафик
 • бракоразводен процес
 • снемане на тревожност
 • деца с противообществени прояви
 • родители участници в бракоразводен процес
 • семейни проблеми
 • възпитателни затруднения
 • взаимодействия с институции.
 • Психологът е обучен да провежда изслушвания /разпит/ на деца, участници в Съдебен процес.

Към настоящия момент извършваш дейност в КСУДС /ЦОП, ЦРДУ, ЦНСТ/, също така обществен възпитател в район „Южен“.

 

 

 • obichaisebesi@abv.bg
 • Психолог
 • НЛП практики
 • Личностни тестове
 • Консултиране при поведенчески и емоционални затруднения

 

 

Михаил Каравасилев

Михаил Костадинов Каравасилев – щастливо роден през лятото на 1970 г. в гр. Пловдив, където е израснал, играл и учил. Като на шега завършва специалността “Социална педагогика” – бакалавърска степен в Педагогическия факултет на ПУ “Паисий Хилендарски”.

По време на обучението си е доброволец в Национален алианс за работа с доброволци (НАРД) – Пловдив, където с удоволствие, в игри и забавления, работи по програмата Голям брат/Голяма сестра с деца от институции.

След завършването си, се опитва да бъде сериозен социален работник в екип за “Приемна грижа и осиновяване”, но и там усмивките са в изобилие. По-късно като възпитател в Дом за деца лишени от родителска грижа има възможност да мери сили в игрите с неуморните хлапета. В този период решава да постъпи като възрастен и започва да учи специалността “Управление на социално-педагогическите дейности с деца и юноши” – магистърска степен, отново в ПУ „Паисий Хилендарски“ – получава му се малко трудно, но се справя.

Към момента работи в Център за деца с проблемно поведение, които, противно на общоприетите очаквания, също умеят да се забавляват прекрасно.

Между игрите, без да изневерява на слабостта си към Пловдивския университет, продължава контактите си с възрастни в магистърска програма по “Консултативна психология”, с цел придобиване на още по-добри умения за игра с деца и общуване с възрастни.

Следва продължение…

 

Антонета Шишкова

Детско-юношеска и училищна психология (диагностика и консултиране)

Контакти:

Казвам се Антонета Шишкова и съм детски психолог – бакалавър по специалност Психология и магистър по Детско – юношеска и училищна психология от СУ „Св. Климент Охридски“. Работя с деца от аутистичния спектър, езикови нарушения на развитието, повишена тревожност, ниска самооценка, проблеми в общуването, емоционално – поведенчески или обучителни трудности и техните родители. Целта ми е да открия и развия потенциала на всяко дете да се справя успешно с многобройните предизвикателства, които среща всеки ден.

Вярвам, че успехът е индивидуална величина, затова усилията ми са насочени към партньорство и подкрепа на детето или младия човек в откриването и усъвършенстването на собствените му възможности. Разчитам на диалога и съвместната работа с родителите в намирането на най-добрия път за постигане на устойчиви във времето резултати. Ранното споделяне на тревогите, свързани с поведението, настроението или развитието на децата предоставя възможност да се реагира в сензитивна към промени възраст и дава по – добри шансове за преодоляване на трудностите.